Koberec k terči Carpet Mat 120 BULLS green 67809

€43,60 €36,03 bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Možnosti doručenia

Koberec k terči Carpet Mat 120 Bulls zelený je ideálny na umiestnenie pod šípky, vhodný do herne, obývačky alebo garáže.

Detailné informácie

Podrobný popis

Podložka Bull's Carpet Mat '120' je nevyhnutným doplnkom pre každého vášnivého hráča šípok. Tento koberec je nielen praktický, ale aj estetický. Jeho jedinečný dizajn dodá vašej hre profesionálny nádych, ktorý posunie váš herný zážitok na vyššiu úroveň.

Podložka Bull's Carpet Mat '120' je vyrobená zo 100 % polyesteru a na zadnej strane má protišmykový latexový povrch, ktorý poskytuje dokonalú rovnováhu medzi odolnosťou a pohodlím. S touto kobercovou rohožou si môžete byť istí, že váš cieľ a podlaha budú chránené pred poškodením.

S rozmermi 280 cm na dĺžku, 66 cm na šírku a hrúbkou 3 mm je tento koberec dostatočne priestranný a zároveň tenký, aby sa ľahko prispôsobil rôznym priestorom. Jeho čierno-zelená farba dodáva miestnosti sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí do každého prostredia, od obývačky až po garáž.

A čo viac, koberec Bull's Carpet Mat '120' je ekologický výrobok. Je certifikovaný podľa noriem OEKO-TEX, čo znamená, že je vyrobený s ohľadom na životné prostredie. Takže si môžete užívať hru so špičkovým kobercom bez toho, aby ste sa museli obávať o svet okolo seba.

Rozmery koberca: dĺžka: 280 cm, šírka: 66 cm, hrúbka: 3 mm.

Farba - zelená

Dodatočné parametre

Kategória: Hry a šport
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2.325 kg
Materiál: 100 % polyester
Farba: Zelená
Dĺžka: 280 cm
Šírka: 66 cm
Hrúbka materiálu: 3 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Oficiálne BULL'S. Popredný výrobca šípkových produktov. Informácie o inovatívnych šípkach, príslušenstve a hráčoch BULL'S.